ΑΡΧΙΚΗ

 

small-for-tabs01Η DAYLIGHT είναι μια τεχνική εταιρεία που παρέχει υψηλής ποιότητας, σύγχρονες λύσεις φωτισμού για κατοικίες και επιχειρήσεις. Η DAYLIGHT με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε ανάγκη σας σε θέματα φωτισμού.Οι Υπηρεσίες μας

  • Εμπορία Οικιακού & Επαγγελματικού Φωτισμού 
  • Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού Ηλεκτρικά Έργα 
  • Συστήματα smart Home by-me 
  • Μελέτες Φωτισμού
  • Κλιματισμός Εγκατάσταση κεντρικού Σύστηματος καθαρισμού Sistem Air 

Στην Έκθεση μας θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές των καλύτερων οίκων του εξωτερικού σε φωτιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό υψηλών προδιαγραφών, πάντα με την εγγύηση της DAYLIGHT.

 

Εμπορία Οικιακού & Επαγγελματικού Φωτισμού

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του φωτισμού και αναζητάει καθημερινά καινούργια προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονές ανάγκες.

Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού

Η συνεργασία μας με τις πιο εξειδικευμένες και αναγνωρισμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αποτελεί για τους πελάτες μας εγγύηση και για εμάς αναγνώριση.

Ηλεκτρικά Έργα

Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, τους τεχνικούς και τους μηχανικούς του έργου και η υποστήριξη που παρέχουμε διασφαλίζει την άρτια εφαρμογή των συστημάτων φωτισμού, την άμεση αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου, την αποφυγή λαθών και την ελαχιστοποίηση του κόστους.

Συστήματα smart Home by-me

Οικιακού αυτοματισμού επιτρέπει να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι. Με λίγα λόγια, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε στο σπίτι σας το φωτισμό, την θερμοστάτη, την ασφάλεια, τις συσκευές σας  σχεδόν από οπουδήποτε.