ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

;

small-for-tabs01Η DAYLIGHT είναι μια τεχνική εταιρεία που παρέχει υψηλής ποιότητας, σύγχρονες λύσεις φωτισμού για κατοικίες και επιχειρήσεις. Η DAYLIGHT με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε ανάγκη σας σε θέματα φωτισμού.

Οι Υπηρεσίες μας

 • Εμπορία Οικιακού & Επαγγελματικού Φωτισμού 
 • Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού Ηλεκτρικά Έργα 
 • Συστήματα smart Home by-me 
 • Μελέτες Φωτισμού
 • Κλιματισμός Εγκατάσταση κεντρικού Σύστηματος καθαρισμού Sistem Air 

Στην Έκθεση μας θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές των καλύτερων οίκων του εξωτερικού σε φωτιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό υψηλών προδιαγραφών, πάντα με την εγγύηση της DAYLIGHT.

Η πολυετή μας ενασχόληση με τον σχεδιασμό, την μελέτη και την εφαρμογή συστημάτων φωτισμού, μας οδήγησε το 2005 στην δημιουργία της εταιρείας DAYLIGHT που έχει ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις φωτισμού.
Η καθημερινή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με διακοσμητές, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών έχει εμπλουτίσει την εμπειρία μας γύρω από τις αισθητικές και πρακτικές ανάγκες τόσο των επαγγελματικών χώρων όσο και των σπιτιών και των ξενοδοχείων.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του φωτισμού και αναζητάει καθημερινά καινούργια προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονές ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εφαρμογή και συντήρηση και υψηλή αισθητική.
Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, τους τεχνικούς και τους μηχανικούς του έργου και η υποστήριξη που παρέχουμε διασφαλίζει την άρτια εφαρμογή των συστημάτων φωτισμού, την άμεση αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου, την αποφυγή λαθών και την ελαχιστοποίηση του κόστους .
Η συνεργασία μας με τις πιο εξειδικευμένες και αναγνωρισμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αποτελεί για τους πελάτες μας εγγύηση και για εμάς αναγνώριση. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στον εκθεσιακό μας χώρο για να δείτε μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα μας και να βρούμε μαζί τις λύσεις που σας ταιριάζουν στα φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,σ τους διακόπτες, σε συστήματα αυτοματισμών και ασφαλείας, σε λαμπτήρες και ηλεκτρολογικό υλικό.


Η καθημερινή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια
 με διακοσμητές, μηχανικούς, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών έχει εμπλουτίσει την εμπειρία μας 
γύρω από τις αισθητικές και πρακτικές ανάγκες τόσο των επαγγελματικών χώρων όσο και των σπιτιών και των ξενοδοχείων.

Εμπορία Οικιακού & Επαγγελματικού Φωτισμού

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του φωτισμού και αναζητάει καθημερινά καινούργια προϊόντα
που ανταποκρίνονται στις σύγχρονές ανάγκες.

Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού

Η συνεργασία μας με τις πιο εξειδικευμένες και αναγνωρισμένες εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αποτελεί για τους πελάτες μας εγγύηση και για εμάς αναγνώριση. 

Ηλεκτρικά Έργα

Η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, τους τεχνικούς και τους μηχανικούς του έργου και η υποστήριξη που παρέχουμε διασφαλίζει την άρτια εφαρμογή των συστημάτων φωτισμού, την άμεση αντιμετώπιση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου, την αποφυγή λαθών και την ελαχιστοποίηση του κόστους.

Συστήματα smart Home by-me

Οικιακού αυτοματισμού επιτρέπει να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι. Με λίγα λόγια, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε στο σπίτι σας το φωτισμό, την θερμοστάτη, την ασφάλεια, τις συσκευές σας  σχεδόν από οπουδήποτε.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

 • Draught

  Draught

  Η εταιρία daylight ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της ολοκαίνουριας Μπυραρίας

  Details
 • White Rocks

  White Rocks

  Η εταιρία daylight ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό φωτισμό του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου White Rocks

  Details
 • Villa

  Villa

  Η εταιρία daylight ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό φωτισμό της ολοκαίνουριας Villa Στο έργο εγκαταστάθηκε φωτισμός τεχνολογίας LED .

  Details

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Ergon Light
vtac
Bright
IdealLux
Vimar
Logo07